Praktijk voor Verademing & Holistisch advies

Van Wijk Consult

Inspiration and support of others in setting personal goals, which result in fun and success. In-depth, smooth advice and guidance. Through dialogue, education, and facilitation. Both at home and abroad. 

About JolandaContact

Het begint met een ‘Ja’

Jolanda is een onafhankelijke vakvrouw die uitstraalt wat ze doet, denkt en voelt. Ze werkt graag samen en vindt daarin vooral kwaliteit van het werk, plezier en persoonlijke houding belangrijk.

Jolanda is opgeleid & ervaren in wat ze doet en werkt met visie en daadkracht in Nederland en buitenland (ook online). Ze heeft een gewaardeerde achtergrond in het (internationale) bedrijfsleven, hart voor zaken en kan haar mannetje staan. Zie Aanbevelingen op haar LinkedIn profiel voor een indruk.

Met name drie rollen houden haar bezig, te weten Healer (counseling), Facilitator en Mentor. Zie Impact – ervaring van anderen (onderaan deze pagina) voor een indruk.

Haar klanten varen er wel bij om met Jolanda samen te werken (referenties op aanvraag). Een interview gaat aan samenwerken vooraf.

(Afbeelding 2017)

 

Ben jij er klaar voor?

Jolanda wenst iedereen het beste.

Samenwerken met Jolanda begint met een interview. Hierin worden verwachtingen verkend en kom je met haar tot een wilsbesluit om wel of niet met elkaar aan de slag te gaan. Dan volgt een intake gesprek op inhoud en aanpak.

(Afbeelding in de polder, wandelgebied)

 

Life Counseling

Jolanda leidt je snel en vertrouwd naar waar het in essentie bij jou om gaat. Door jou te begeleiden in het inzien en het hanteren van jouw uitdagingen. Voor een waardevol leven. Meer dan coaching!

Executive Coaching

Leidinggevenden die met Jolanda gewerkt hebben ontbrak het eigenlijk aan niets. Ze waren alleen op zoek naar hun 'next level' en Jolanda weet hoe dat te begeleiden. Jezelf door haar laten coachen is een verademing!

Relationship Management

Zakelijk mensen benaderen. Makkelijk gezegd, moeilijk gedaan? Het aan een ander overlaten kan een slimme oplossing bieden. Pure belangstelling leidt tot het echte verhaal van jouw propositie, en het verhaal van jouw relaties. En daar liggen de kansen, het echte verhaal.

Projecten

Sociale - & persoonlijke ontwikkeling, voor en door iedereen. 

Impact - ervaring van anderen

Fred

"Jolanda van Wijk is dedicated to mentoring peace makers around the world in restorative circles and other social technologies that are key in transforming our world from the ravages of division and violence to one of justice and peace."

Fred Arment - Founding Director of International Cities of Peace

Opio

"I find a smile in my face when Jolanda mentors me in peace. She provides me with insightful advice, encourages me to keep going in my journey of peace in enhancing peace in churches and communities. She motivates me to always succeed in resolving peace by giving me direction and clarity where by many who lost hope, hope is restored. Jolanda is always there for me as my mentor."

Opio Bendict - Contactperson for Peace via Dialogue Uganda

Marieke

"Wat ik in Jolanda waardeer is dat ze rustig te werk gaat, oprecht investeert in het contact met de ander en goed in staat is aan te sluiten bij de hulpvraag. Het is aanstekelijk hoe ongedwongen en nieuwsgierig Jolanda te werk gaat. Ze geniet van het proces en de ontdekkingsreis van de ander. We zijn dankbaar voor haar inzet en betrokkenheid bij MOmenz."

Marieke Reversma - Adviseur Welzijn op Recept (WoR) 

Ka

"Jolanda is one of the most genuine people I have had the pleasure to meet, she is patient, attentive, and very observant in her style of mentoring, I recommend her to anyone who is in need of guidance from any walk of life, with any personal or business complaints. In this life when you come into contact with genuine people it’s like finding precious gold. Take the opportunity of a lifetime, connect with her, and you will be delighted, I certainly am." 

Ntr Ka - Health & Wellness Practitioner (Ankhet Pher - Horizon House Barbados) 🙏🏾💚💪🏾🌞

WhatsApp chat