Van kans naar klant

Relationship management
Online en telefonisch
Tenminste 6 uur per maand
Innemend

“Ik heb moeite om de telefoon te pakken en ze te bellen…”

Weet je dat je het beter iemand anders kunt laten doen?

We willen graag kansen omzetten in opdrachten.

Juist omdat ik onafhankelijk van jouw bedrijf werk, kan ik waardevolle, neutrale gesprekken (laten) voeren met jouw relaties. Andere bedrijfsbelangen kunnen jouw gesprekken vertroebelen. Uiteraard verdiep ik me eerst gedegen in jouw product of dienst. Ook kan ik je helpen om andere vormen te bedenken en te organiseren om contact met jouw relaties te onderhouden.

Mijn vermogen om zuiver te luisteren en door te vragen maken gesprekken persoonlijk en relaties duurzaam.

Mijn creativiteit leidt altijd tot een waardevol gesprek voor jou en jouw relatie!

– Jolanda van Wijk

Zo gaan we te werk

Een interview gaat vooraf aan onze samenwerking.

Komen we tot een afspraak om samen te werken, dan ga je mij in een intake gesprek over jouw onderneming informeren. Ik vertel jou hoe ik te werk ga (en aan wie ik denk om bij jou in te zetten).

Meestal beginnen we met een pilot van 1 á 3 maanden. Die evalueren we, van waaruit een eventuele langdurige samenwerking wordt afgesproken.

klanten

jaar ervaring

%

succes

Waar ik je mee kan helpen

5

De tijd die jou ontbreekt om je relaties te bellen

5

Verbindende gesprekken

5

Zicht op kansen bij jouw relaties

5

Advies over jouw marktbewerking (verkoopadvies) en over klachtenafhandeling (oorzaakanalyse)

5

Andere activiteiten om jouw relaties te bereiken (b.v. zgn. ronde tafel gesprekken of lunchevents)

Veelgestelde vragen

Om je beeld verder te vormen over wat ik voor je kan betekenen, kun je hier verder lezen. Heb jij een vraag die hier niet bij staat? Laat het me weten!
Wat is het verschil tussen een suspect en prospect?
Zolang iemand nog geen klant is, noem ik het een lead. Een lead waar je niets van weet, is een suspect. Een lead waar je wel iets van weet, in dat het een klant zou kunnen worden, is een prospect. 
Doe je ook ´cold calling´?
De soep wordt nooit zo heet gegeten als dat het wordt opgediend. Tijdens ons interview blijkt waarschijnlijk dat cold minder cold is dan je dacht. Met andere woorden, meestal is er wel een aanknopingspunt voor mij om te bellen met jouw doelgroep.
Valt het een relatie niet op dat je niet echt bij ons bedrijf hoort?
Juist doordat ik minder weet van jouw bedrijf, maakt mijn telefoongesprek waardevol. De relatie praat vaak makkelijker, ik hoor al snel wat er bij hem/haar speelt.
Wat vind je leuk aan dit werk?

Het persoonlijke, met behoud van het onafhankelijke.

Het is een privilege om ´in de keukens bij anderen´ te mogen meekijken. Er zijn zoveel ondernemende, positief ingestelde, slimme mensen! Door dit werk kom ik op veel plekken, en doe ik veel inspiratie op, meer dan wanneer ik binnen slechts één organisatie zou werken. Bovendien breng ik vaak mensen weer met elkaar in contact, omdat ze raakvlakken hebben die ze van elkaar nog niet wisten.

Contact met mensen is telkens weer anders. Daarop inspelen en een verbindend gesprek krijgen, is als het ware een sport. Daar houd ik van. Soms zijn het ook hele persoonlijke, grappige, ontroerende of aandoenlijke gesprekken.

Wat is jouw uurtarief / werk je op ´no cure - no pay´ basis?

Er is in dit werk, mijn werk, nooit sprake van ´no cure´. Wel wil ik in plaats van een vast maand- of uurtarief wel eens een combinatie met ´bonus per afspraak´ of ´bonus per verkoop´ afspreken. Mijn uurtarief, zonder bonus afspraak, start bij  55, -.

Hoe ga je om met vertrouwelijke informatie?

Uiteraard deel ik geen persoonlijke of vertrouwelijke informatie. Dit ligt vast in de Algemene voorwaarden en in de Privacyverklaring. Ook kunnen specifieke afspraken daarover in de samenwerkingsovereenkomst vastgelegd worden.

Schrijf je nu in voor Relationship Management

Je kunt me bellen, een WhatsApp bericht sturen, mailen, of via het digitale contact formulier een bericht sturen. De volgende dag heb je een reactie.

WhatsApp chat