Johanna H. M.

 

 

In 1967 kreeg ik bij doop drie namen, en de roepnaam Jolanda.  

Dochter Julia (1998) zie je in de afbeelding (2008). 

Vriendelijkheid en de natuur (organisch leven) hebben mij, ons, gebracht waar ik ben.

Sinds 2008 werk ik zelfstandig, met de missie om succesvol te verbinden (mensen verder te helpen in het leven).

 

Wie is Jolanda?

Opgegroeid als een vrolijk, nieuwsgierig en liefdevol kind dat haar eigen weg wist te vinden te midden van een gewaardeerde dorpsslagerij van haar ouders, en twee broers en jongere zus.

Linkshandig (eigenwijs?), leergierig, energiek/sportief en creatief. Vol zin om er samen wat van te maken, nog steeds.

Interessant werk bij een multinational gedaan en ervaring bij kleinere bedrijven en in de non-profit. In 2008  zelfstandig gaan werken om meer expressie te kunnen geven aan haar bestaan en dat van anderen.

(Afbeelding 2015)

 

Life Counseling

Jolanda leidt je snel en vertrouwd naar waar het in essentie bij jou om gaat. Door je te begeleiden in het inzien en hanteren van jouw uitdagingen. Voor een waardevol leven. Meer dan coaching!

Executive Coaching

Jolanda is een coach met lef. Ze spreekt je aan op zin en onzin. Zo leidt ze je naar succes, en plezier. Jezelf als voorbeeld!

Relationship Management

Zakelijk mensen benaderen. Makkelijk gezegd, moeilijk gedaan? Het aan een ander overlaten is een slimme oplossing. Pure belangstelling leidt tot het echte verhaal van jouw propositie, en het verhaal van jouw relaties. En daar liggen de kansen, het echte verhaal.

Mijn impact - ervaring van anderen

Opio

"I find a smile in my face when Jolanda mentors me in peace. She provides me with insightful advice, encourages me to keep going in my journey of peace in enhancing peace in churches and communities. She motivates me to always succeed in resolving peace by giving me direction and clarity where by many who lost hope, hope is restored. Jolanda is always there for me as my mentor."

Opio Bendict - Contactperson for Peace via Dialogue Uganda

Fred

"Jolanda van Wijk is dedicated to mentoring peace makers around the world in restorative circles and other social technologies that are key in transforming our world from the ravages of division and violence to one of justice and peace."

Fred Arment - Founding Director of International Cities of Peace

Marieke

"Wat ik in Jolanda waardeer is dat ze rustig te werk gaat, oprecht investeert in het contact met de ander en goed in staat is aan te sluiten bij de hulpvraag. Het is aanstekelijk hoe ongedwongen en nieuwsgierig Jolanda te werk gaat. Ze geniet van het proces en de ontdekkingsreis van de ander. We zijn dankbaar voor haar inzet en betrokkenheid bij MOmenz."

Marieke Reversma - Adviseur Welzijn op Recept (WoR) 

WhatsApp chat