Welkom

 

Samen en toch alleen. Dit geldt voor iedereen. Ieder levensverhaal en bijkomende uitdaging is per persoon anders. Ik ben geboren om mensen te faciliteren. Als je wilt, dan kun je (gratis en vrijblijvend) contact met mij opnemen.
Over mij: In 1967 op woensdag 5 juli 2:15 uur gaf Thea (van de familie Jongerius) mij leven op aarde. Ik heb Julia Annabel op aarde gezet op een schitterende zondag in 1998. Ik houd van haar voor twee. Vriendelijkheid en de natuur (organisch leven) hebben ons gebracht waar wij zijn. Sinds 2008 werk ik zelfstandig, met de missie om succesvol te verbinden (mensen verder te helpen in het leven).  Omdat juist in verbinding levensenergie (potentie voor creatie) ontstaat.

Lees verder over mijn aanbod (ook op WhatsApp in de catalogus) en neem contact met mij op wanneer je wilt.

 

Liefs, Jolanda (van fam. van Wijk)

 

Wie is Jolanda?

Volgens andere mensen:

Sensitief, ´down to earth´, sterk in kwetsbaarheid.

Jolanda motiveert anderen om te bestaan. Ze is opgegroeid als een vrolijk, nieuwsgierig en liefdevol kind dat haar eigen weg wist te vinden. Linkshandig, leergierig, energiek/sportief en creatief. Een inspirerend mens.

Interessant werk bij een multinational gedaan (internationaal, IT gerelateerd, slimmere werkprocessen bedacht en geïmplementeerd) en ervaring bij kleinere bedrijven (verbetertrajecten in bedrijfsprocessen begeleid) en in de non-profit (welzijn). Op haar LinkedIn profiel kun je meer lezen over haar werkachtergrond.

In 2008 is Jolanda zelfstandig gaan werken (management-consultancy, marketingadvies, klachtenmanagement, team performance, communicatie – & conflict training, biografische coaching en counseling, hoofdzakelijk voor leidinggevenden en de training, coaching en counseling ook voor particulieren) om meer expressie te kunnen geven aan haar bestaan en dat van anderen. Het is sinds 2022 dat Jolanda zich vooral richt op het therapeutisch inspireren van mensen die worstelen met het leven. Ze doet dat voor organisaties en voor particulieren.

(Afbeelding 2 september 2020)

 

Life Counseling

Jolanda leidt je snel en vertrouwd naar waar het in essentie bij jou om gaat. Door jou te begeleiden in het inzien en het hanteren van jouw uitdagingen. Voor een waardevol leven. Meer dan coaching!

Executive Coaching

Leidinggevenden die met Jolanda gewerkt hebben ontbrak het eigenlijk aan niets. Ze waren alleen op zoek naar hun 'next level' en Jolanda weet hoe dat te begeleiden. Jezelf door haar laten coachen is een verademing!

Relationship Management

Zakelijk mensen benaderen. Makkelijk gezegd, moeilijk gedaan? Het aan een ander overlaten kan een slimme oplossing bieden. Pure belangstelling leidt tot het echte verhaal van jouw propositie, en het verhaal van jouw relaties. En daar liggen de kansen, het echte verhaal.

Peace via Dialogue

Sociale - & persoonlijke ontwikkeling, voor en door iedereen. 

Impact - ervaring van anderen

Opio

"I find a smile in my face when Jolanda mentors me in peace. She provides me with insightful advice, encourages me to keep going in my journey of peace in enhancing peace in churches and communities. She motivates me to always succeed in resolving peace by giving me direction and clarity where by many who lost hope, hope is restored. Jolanda is always there for me as my mentor."

Opio Bendict - Contactperson for Peace via Dialogue Uganda

Fred

"Jolanda van Wijk is dedicated to mentoring peace makers around the world in restorative circles and other social technologies that are key in transforming our world from the ravages of division and violence to one of justice and peace."

Fred Arment - Founding Director of International Cities of Peace

Marieke

"Wat ik in Jolanda waardeer is dat ze rustig te werk gaat, oprecht investeert in het contact met de ander en goed in staat is aan te sluiten bij de hulpvraag. Het is aanstekelijk hoe ongedwongen en nieuwsgierig Jolanda te werk gaat. Ze geniet van het proces en de ontdekkingsreis van de ander. We zijn dankbaar voor haar inzet en betrokkenheid bij MOmenz."

Marieke Reversma - Adviseur Welzijn op Recept (WoR) 

WhatsApp chat