Sociale diensten

Voor en door iedereen
Welvaart, optimaal welzijn kunnen we bereiken door samen ergens voor te gaan. Over eigen grenzen heengaan hoort daar soms bij.
Ik daag mensen uit om mee te doen met mijn programma voor sociale- & persoonlijke ontwikkeling, en de ervaring door te geven.  
Vanessa (achtergrondfoto 2017) in Oeganda (Kampala – Zana). Ze had haar eigen taal gemaakt, ze leefde in een hele nare toestand.   

Peace via Dialogue (PvD)

´The light of Love restores every lost voice.´

Met dit programma PvD bied ik dialoog training & facilitering, conflictoplossing, innerlijke rust coaching en inspiratie therapie. In Nederland, en ook in de Democratische Republiek Congo (DRC), Oeganda en Rwanda. Voor activisten die willen bijdragen aan een vredescultuur, een wereld nastreven waar vrede en liefde voor iedereen beschikbaar is.

De eerste stap naar samenwerken is een interview, om verwachtingen, bereidheid & gereedheid te beoordelen. Vervolgens zullen we een Letter of Intent & Memorandum of Understanding met elkaar aangaan. Dan gaan we goed van start.

Boxing for Peace (B4P)

´A question is the answer.´

Met deze workshop bied ik individuen en groepen een actieve vorm van ontwikkeling. Maatwerk, in een persoonlijk gesprek vooraf.

 

Social Development

In Afrika heb ik, op uitnodiging, een rol in een aantal lokale initiatieven die zich richten op het verbeteren van menselijke omstandigheden. 

 

 

Mijn impact - ervaring van anderen

Opio

"I find a smile in my face when Jolanda mentors me in peace. She provides me with insightful advice, encourages me to keep going in my journey of peace in enhancing peace in churches and communities. She motivates me to always succeed in resolving peace by giving me direction and clarity where by many who lost hope, hope is restored. Jolanda is always there for me as my mentor."

Opio Bendict - Contactperson for Peace via Dialogue Uganda

Fred

"Jolanda van Wijk is dedicated to mentoring peace makers around the world in restorative circles and other social technologies that are key in transforming our world from the ravages of division and violence to one of justice and peace."

Fred Arment - Founding Director of International Cities of Peace

Marieke

"Wat ik in Jolanda waardeer is dat ze rustig te werk gaat, oprecht investeert in het contact met de ander en goed in staat is aan te sluiten bij de hulpvraag. Het is aanstekelijk hoe ongedwongen en nieuwsgierig Jolanda te werk gaat. Ze geniet van het proces en de ontdekkingsreis van de ander. We zijn dankbaar voor haar inzet en betrokkenheid bij MOmenz."

Marieke Reversma - Adviseur Welzijn op Recept (WoR) 

WhatsApp chat