Jolanda van Wijk
Samen veerkrachtig zijn                                                      fund me here

Jolanda houdt van mensen. Vanuit haar spontane, sportieve aard weet Jolanda mensen met elkaar in contact te brengen en solidair met elkaar te laten zijn. Dit sociale vermogen is in haar werk goud waard. Ze is het type dat haar hoofd boven het maaiveld durft te steken om een gezamenlijk doel te dienen, egocentrisme aan te pakken en iedereen te betrekken, doortastend op een zorgvuldige manier.

Jolanda trekt zich onrecht aan en hiervoor zet zij zich in voor herstel en ontwikkeling. Ze gelooft in het individuele vermogen om bij te dragen aan een holistisch, integraal bewustzijn en vindt dat het spiritueel en ecologisch bewustzijn van mensen wakker gemaakt moet worden. Ze gelooft dat wanneer persoonlijke doelen afgestemd zijn op collectief bewustzijn, beleving van geluk haar hoogtepunt (ontspanning) kan bereiken.

Jolanda hecht waarde aan inclusiviteit (iedereen mag meedoen), eerlijke uitwisseling van energie en positieve intenties. Ze gelooft dat leven in gemeenschappelijkheid helpt om gelukkig, gezond, succesvol en zelfredzaam te zijn.

Jolanda is mede-oprichtster van stichting Herstelcirkels, partner van International Cities of Peace, ze ondersteunt Nasser´s Junior Boxing Academy (Oeganda) en Faiz Resource Foundation (Pakistan) en is bevriend met Duurzom.

#PeaceviaDialogue (goede doelen programma)
In 2015 is Jolanda haar professionele kennis en ervaring gaan delen met mensen in Afrika en het Midden- Oosten. In Oeganda heeft ze vorm gegeven aan de Zana Social Development Organisation (mede-oprichtster).

 


´Leef een gelukkig leven door ja te zeggen tegen jouw innerlijke waarheid´