Jolanda van Wijk
Sterk in kwetsbaarheid                                                        fund me here

Jolanda is een integer persoon. Ze heeft de moed om zichzelf te zijn en vragen te stellen. Soms geeft dat wrijving. De energie die daardoor ontstaat weet ze te benutten voor iets prettigs & zinvols.  

Door haar rustige, authentieke houding voelt ze zich makkelijk thuis bij anderen. Jolanda geeft vertrouwen en luistert. Ze gelooft in mensen.

Voelen we ons gehoord, dan worden we steeds opener, kwetsbaarder, onszelf en in staat om verantwoord, zinvol & prettig bezig te zijn. Daar doet ze het voor, mensen zichzelf laten zijn.

Jolanda is sterk geworden in kwetsbaarheid door goed onderscheid te maken in wat bij haar hoort en wat bij de ander, en door compassievol te zijn.

#DaretoCare is de missie van haar eenmanszaak. Er voor anderen zijn om hen zichzelf te kunnen laten zijn. Bijdragen aan (innerlijke) vrede.

#BoxingforPeace (goede doelen project)
De kickoff was 14 februari 2016 in Zana, Oeganda. #WhathitsWorks (wat raakt werkt) is de visie van Jolanda. Via de techniek van boksen en dialoog draagt ze bij aan (innerlijke) vrede. Boksen is kunst, dialoog een zegen. Elke zaterdagmiddag kun je meedoen, omgeving Utrecht.

Wil je deelgenoot zijn? Dat kan (zie fund me here en neem contact op).

 


Nederlandse wereldburger, adviseert managers en inspireert mensen & leidt een gelukkig leven door ja te zeggen tegen haar innerlijke waarheid